Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Display-kabel kopen?

Een display kabel is een een audio- en videokabel welke door Vesa (video electronisc standards association) is ontwikkeld. De standaard versie is er sinds 2006 en wordt gebruikt om de computer en het beeldscherm met elkaar te verbinden.

Klik hier om direct een display kabel te selecteren

Waar koop je display-kabels?

Bij ons kun je vele verschillende display kabels of display adapters aanschaffen. De bestelling is simpelweg te plaatsen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden zodat  deze de volgende werkdagdag mag worden verwacht. Je betaald bij ons veilig en vertrouwd met jouw eigen bank.

Een Display-kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een display-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende display kabels je bij ons kan kopen